chronische pijn

Chronische pijn is een moeilijk te begrijpen verschijnsel. Vaak is er geen peil op te trekken. Wat u ook doet of juist laat, uw klachten nemen toe, u kunt steeds minder en uw wereld wordt steeds kleiner. De omgeving begrijpt niet wat er aan de hand is en men loopt vast in een vicieuze cirkel. Hoe krijgt u weer meer plezier uw leven en hoe stapt u weer uit die neergaande spiraal? Ik ben aangesloten bij het landelijk Netwerk Chronische Pijn   (voor meer info: zie onderstaande link). Dit netwerk heeft een speciale behandelwijze ontwikkeld, gericht op mensen met chronische pijn.

De behandeling is gericht op:

 1. -Kunnen leven met minder last van pijn
 2. -Weer sterker en fitter worden
 3. -Goed kunnen slapen
 4. -Rustig opbouwen van de belastbaarheid
 5. -Uw eigen doelen voor ogen hebben en naleven, oftewel weten wat je kan en je daaraan houden
 6. -De balans tussen actie & rust in evenwicht brengen
 7. -Vertrouwen opbouwen in uw eigen lichaam

Concreet betekent dat werken aan het stellen van uw eigen doelen en niet die van anderen: wat wil ik bereiken, wat is voor mij belangrijk en stap voor stap uw lichaam weer sterker en gezonder laten worden zodat u weer meer kunt doen op een dag. We gaan in op hoe u vragen en onbegrip in uw omgeving weg kunt nemen. Soms is het nuttig om te leren  hoe u weer rust in uw leven kunt krijgen; door ontspanning en het instellen van een structuur die bij uw persoonlijke omstandigheden past.
Het is uiteindelijk de bedoeling dat u zelf weer verder kunt en dat ik niet meer nodig ben.
De behandeling wordt vergoed vanuit het aanvullende pakket van uw zorgverzekering, afhankelijk van welk pakket u heeft afgesloten voor paramedische zorg.

Vragen? Neem contact op met Mandy via telefoonnummer 06-13040545  op de Spaarndammerstraat 73 H , of op de  Postjesweg 175  om te zien wat er voor u mogelijk is.
U kunt ook mailen, dan neem ik contact met u op.
Iedere donderdag geef ik samen met een Physician Assistant  (MPA) op het Pijncentrum van het OLVG-locatie Oost voorlichtingsbijeenkomsten over chronische pijn voor pijnpatiénten en hun directe omgeving.  U kunt zich hiervoor inschrijven via een e-mail  of bellen met 020-5992513. Er zijn geen kosten verbonden aan deze bijeenkomsten.

praktijkadres

 • SMC SpaarndammerHout
 • Spaarndammerstraat 73 H
 • 1013 TB Amsterdam

afspraak maken

 • Telefonische afspraak maken
 • van maandag t/m vrijdag
 • van 8.00 tot 17.00 uur

 • Tel: 06 1304 0545
 • email: info@mensendieck-khonraad.nl